Kdo smo

Rabuzinovi

     Rabuzinovi smo čisto običajna slovenska družina, v kateri smo združeni mamica Karmen, ati Iztok, ter dvojčka Tomaž in Lucija. Zanima nas veliko stvari, še posebej pa imamo radi pse. Seveda so naša velika ljubezen tibetanski terierji, ki so prvič vstopili v naš dom leta 1993, ko sva s Karmen nabavila našega prvega tibetančka Pingija.

     Vse skupaj se je začelo več kot dve leti prej, ko je Karmen v neki italijanski reviji na čisto majhni sličici, katero še hranimo in jo lahko vidiš tamle ob robu, prvič videla tibetančka. Zgodbo od tega trenutka dalje si lahko prebereš tukaj. Danes svoje domovanje delimo z Lio, ki je cukrček posebne vrste, se pa kaj lahko zgodi, da bo kdaj v prihodnosti naša pasja deklica dobila še kakšno tibetansko družbo.

Prva slika

     Ker so tibetanski terierji tako čudovita pasma, ker jih je tako lepo videti rasti, ker je z njimi tako lepo živeti in, ker je prav, da bi osrečili še kakšno družino, sva se ati Iztok in Lucija odločila, da bova tibetančke vzrejala. Seveda se je mamica s tem strinjala. Tako kot se spodobi, sva registrirala psarno pri KZS. Naša psarna ima tibetansko ime SKYID PO, kar v tibetanščini pomeni srečen, vesel, radosten… in tibetanski terierji so prav takšni. S pomočjo čudovitega interneta smo ugotovili, kako se to napiše tudi s tibetanskimi pismenkami in smo zapis z veseljem vključili v znak psarne.

     Ker je za nas vzreja psov ljubezen in ne posel, bo legel bolj malo, mladički pa bodo skrbno in ljubeče negovani. Ni nam vseeno, kako bodo kužki preživeli svoja življenja, zato bomo njihove bodoče lastnike in domove skrbno izbrali.

     Naj bo o nas zaenkrat toliko, če pa te še kaj zanima, pa nam lahko pišeš ali nas pokličeš. Če klikneš na Kontakt, se ti bo odprla pot do nas. Z veseljem se bomo s teboj pogovorili in ti o tibetanskih terierjih povedali še kaj več